Sport

Burgemeester geeft startsein
bij Dorpsloop Eefde

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

EEFDE - Op zondag 19 maart vindt de Dorpsloop Eefde weer plaats. Tijdens de OEPZ (Ondernemend Eefde Presenteert Zich) verzorgen Stichting Ondernemersbelangen Eefde en de Trim en ATB Club SPORT ’88 uit Gorssel voor de tweede keer dit evenement.

Op zondagmorgen om 11.15 uur geeft burgemeester Sebastiaan van ’t Erve het startsein aan de deelnemers van de 5,5 en 10 kilometer. De start- en finishlocatie is in het Hart van Eefde aan de Jolinkweg 2. De 5,5-kilometerroute leidt de deelnemers door Eefde en een deel van het noordelijk buitengebied, terwijl de lopers van de 10 kilometer kennismaken met de Gorsselse heide. Nordic walking staat ook op het programma. Deze lopers starten met hun 5,5 kilometer direct achter de hardlopers.
Voor de jeugd start om 11.20 uur de Kidsrun van 1,5 kilometer. Kosten voor de volwassen deelnemers zijn €5,- en voor de Kidsrun wordt een bedrag van €1,- gevraagd. Een deel van de opbrengsten gaat naar Stichting Hulphond Nederland. Deze stichting zet hulphonden in voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag.
Voorinschrijving is niet mogelijk, alleen via de na-inschrijving kunnen de lopers zich op zondagmorgen vanaf 9.00 uur aanmelden door het invullen van een inschrijfformulier. Deze formulieren zijn te downloaden via www.ondernemers-eefde.nl of via www.sport-88.com. Inschrijfformulieren kunnen ook via de mail toegestuurd worden naar info@sport-88.com.
In sporthal De Stuw kunnen de lopers zich omkleden en na afloop douchen. In het Hart van Eefde vindt van 11.00 tot 15.00 uur de ondernemersmarkt plaats. Hier presenteren Eefdese bedrijven zich met diverse demonstraties en aanbiedingen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de muziekvereniging Harmonie Eefde-Gorssel.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar