Ondernemend

Een mooi en waardig afscheid plannen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Wie een dierbare verliest wil graag een mooi en waardig afscheid plannen. Een goede uitvaartplanner is daarbij onontbeerlijk. Iemand die al uw wensen begrijpt en in kaart brengt en tijdelijk even iets van uw zorgen verlicht. Ster Uitvaartplanners De Calafon helpt u daarbij.

Een overlijden van een naaste is een moeilijke tijd. Naast het verlies komen er zoveel dingen tegelijk op iemand af. Om de nabestaanden te verlichten kiezen veel mensen er daarom al tijdens het leven voor zelf de uitvaart voor een groot deel te plannen. Dat is eigenlijk ook wel logisch. Het hele leven heeft men zelf de controle in handen dus waarom ook niet de laatste maal. Jeanette van der Beek-van Leeuwen is uitvaartplanner van Ster Uitvaartplanners De Calafon in Zutphen, Lochem, Bronckhorst en omstreken. Zij krijgt regelmatig vragen van mensen die zelf hun eigen uitvaart willen plannen. “Er komt een fase in ieders leven dat de dood een onderwerp wordt om over na te denken”, geeft Jeanette aan. ”Een kleine stap kan zijn om alvast het adresboek aan te passen en aan te geven wie er wel of niet moet worden aangeschreven, of men wil worden gecremeerd of begraven en welke muziekwensen men heeft. Wanneer er iets op papier staat zijn de nabestaanden straks beter in staat om de wensen uit te voeren.”
Wat kan Ster Uitvaartplanners voor u betekenen
Ster Uitvaartplanners is kleinschalig en werkt zonder verborgen provisies. De kosten worden een op een aan u doorberekend, de uitvaartplanner ontvangt slechts een basisbedrag voor de werkzaamheden en werkt daardoor volkomen open en transparant. De uitvaartplanner kan u volledig adviseren, ontzorgen en begeleiden voor en tijdens de week van de uitvaart. Blijkt er behoefte aan nazorg te zijn dan kan Jeanette u daarvoor doorverwijzen. Samen met u bespreekt Jeanette de wensen van u en/of de overledene en stelt vervolgens een plan op. Daarbij komen vragen aan de orde als: wordt de overleden thuis of in het rouwcentrum opgebaard, wilt u zelf de overledene verzorgen, worden er advertenties geplaatst, begrafenis of crematie, aantal personen, locatie, vervoer, tot en met aangifte van overlijden bij de gemeente en catering na de plechtigheid toe. Ster Uitvaartplanners kan bovenstaande allemaal voor u regelen, zodat u zelf alle tijd krijgt om in rust afscheid te nemen. U krijgt te maken met één uitvaartplanner die de uitvaart van a tot z voor u regelt.
Contact
U kunt alle informatie doorlezen op de website www.sterdecalafon.nl. Heeft u vragen? Jeanette van der Beek houdt elke woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur een inloopspreekuur in ’t Warnshuus in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld, op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in wijkcentrum Waterkracht te Zutphen. Voor het melden van een overlijden kunt u, dag en nacht, bellen (06) 51 61 69 93.

Jeanette van der Beek- van Leeuwen
Uitvaartplanners de Calafon
Garsenshof 82 | 7231 LC Warnsveld | 06 51 61 69 93
jeanette@ster-uitvaart.nl  |  www.ster-uitvaart.nl 

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar