Nieuws

ZOEK Kindermarkt in Het Bolwerk

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - “Begin dit jaar zijn we ZOEK Kinderhoek begonnen, een verkoopplek op Facebook waar je zelf advertenties kunt plaatsen, alles in het teken van het kind. Aangezien de groep snel groeide hebben we in een dolle bui besloten om een Kindermarkt te organiseren. Zo gezegd zo gedaan. En ook dit is erg enthousiast ontvangen, met als resultaat dat we zaterdag 5 november de deuren van Het Bolwerk (wijkcentrum in het Woudhuis Apeldoorn) openen voor onze eerste evenement. En we zitten gewoon vol”, zeggen Celeste en Claudia.

“Naast dat we gezellige deelnemers hebben die tweedehandse spulletjes verkopen (kindgerelateerd) en ondernemers die allerlei leuke artikelen zelf maken en verkopen, vragen we ook aandacht voor SOS Kinderdorpen. Marieke en haar moeder gaan poffertjes bakken en de opbrengst gaat naar SOS en Anneke (deelnemer), bekend in Apeldoorn, doet ongelofelijk haar best om zeker 150 gezinnen te helpen in Apeldoorn waar het niet vanzelfsprekend is om uit eigen portemonnee een fijne sinterklaasavond te hebben met hun kinderen. Hiervoor hebben we al tal van oproepen gedaan op FB. ZOEK staat voor een glimlach op het gezicht van élk kind.”
“Naast verkoop hebben we een paar kleine kinderactiviteiten en de echte prinses Elsa komt de kindjes schminken. Ook hebben we een coffee corner waar je even rustig een kop koffie kunt drinken met wat lekkers. Lekkere verse loempia’s zijn er ook, om even op te warmen. Let op: Er is geen pin aanwezig, er kan enkel contant betaald worden.”

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar