Nieuws

Zie ze vliegen in Het Bolwerk

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op de zaterdagen 13 april en 12 oktober vinden grote Vogelmarkten plaats in wijkcentrum Het Bolwerk aan Ravelijn 55 in Apeldoorn. Alle soorten vogels kunnen worden ingebracht, met uitzondering van duiven en fazantachtigen.

Er zijn veel opkopers aanwezig en ook voor de individuele verkoper is ruimte gereserveerd. Op de markt zijn ook stands aanwezig met accessoires en vogelvoeders. De marktoppervlakte is 435 vierkante meter. Er is ook een gezellige horeca-afdeling. De markt is geopend van 08.30 tot 13.00 uur (handelaren tussen 07.00 en 08.15 uur), kinderen tot en met 12 jaar mogen alleen onder begeleiding naar binnen. Honden zijn niet toegestaan. De entree is gratis en er is volop gratis parkeergelegenheid.

De Vogelmarkt Apeldoorn wordt georganiseerd door Dierenspeciaalzaak Davelaar V.O.F. Voorthuizen in samenwerking met Apeldoornse Kleurkanarievereniging P.J. Helder. “Voor onze grote Vogelmarkt van 12 oktober zijn wij nog op zoek naar vogelhandelaren, dus bent u geïnteresseerd, dan kunt u al een kraam huren voor 4 euro per meter. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden.” De vogelmarkt van 13 april zit al helemaal vol.

Informatie over het marktreglement, prijs en reserveringen kan worden gekregen via www.vogelverenigingpjhelder.nl  of telefoon 0342-442862 (A. van Maanen).

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar