Nieuws

'Wij gaan een feestje vieren'

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Zaterdag 6 april 2019 is het zover, dan geeft Muziekvereniging Eendracht weer haar jaarlijks Voorjaarsconcert in CSG De Heemgaard. Dit jaar met een extra feestelijk tintje aangezien er wat jubilea te vieren zijn.

Zaterdag 6 april is CSG de Heemgaard weer het onderkomen voor Muziekvereniging Eendracht. Alle gelederen van de muziekvereniging laten dan van zich horen. Leerlingen slagwerkgroep en leerlingenorkest trappen deze avond af om te laten horen wat ze in de afgelopen maanden weer hebben geleerd. Slagwerkgroep en Fanfare zijn daarna aan de beurt om ook hun kunnen te tonen. Bij de fanfare gaat het een beetje alle kanten op. Van pop tot klassiek alles komt er voorbij.

Wat deze avond extra feestelijk maakt is het feit dat we 3 jubilea te vieren hebben. Gerrit Borreman en Gert de Groot zijn allebei 50 jaar lid van onze vereniging. Wim Mulder spant de kroon en speelt al 75 jaar mee. Deze heer met de respectabele leeftijd van 87 jaar is nog altijd de bibliothecaris van de vereniging en zorgt er nog steeds voor dat iedereen zijn partijen op tijd krijgt zodat iedereen op de repetitie-avond gelijk mee kan spelen.

Bij de fanfare laat hij zelf zijn klanken ook nog steeds horen waar hij zijn partijen nog altijd met veel plezier mee speelt.

Gerrit Borreman (72 jaar) is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen ons clubgebouw Vrijzicht. Van boodschappen doen voor de verschillende versnaperingen na onze repetities tot alles regelen voor de bingo. Hij doet het gewoon. Contacten met de gemeente zijn ook niet vreemd voor hem. Verder is hij al jaren een vast lid van ons bestuur.

Gert de Groot (68 jaar) speelt ook nog steeds zijn partijen mee, op dit moment weer terug op de eerste rij. Verder begeleidt hij de cursussen musicus die gegeven worden, zit in de concertcommissie en heeft ook vele jaren in het bestuur gezeten.

Heeft u zin om dit een onvergetelijk feestje te laten worden voor deze heren kom dan zeker luisteren naar ons concert op zaterdag 6 april in CSG De Heemgaard. De toegang is gratis, de deur gaat om 19:00 uur open en we beginnen om 19:30 uur.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar