Nieuws

Wereldrestaurant A1 Leukste Restaurant van Deventer

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER – Tijdens de jaarlijkse verkiezingen van Leukste Restaurant won Wereldrestaurant A1 de titel Leukste Restaurant van Deventer. Met maar liefst 340 stemmen en een score van 9,3, won het restaurant ook een Gold Award. Deze award krijgen alle restaurants die minimaal 30 stemmen ontvangen en een gemiddelde score van een 9 hebben. 

Bij Wereldrestaurant A1 kan je grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage. Eigenaar Jack Chen: “Tijdens uw verblijf in ons restaurant beleeft u een onvergetelijke avond waarvan u nog lang nageniet. Verleidelijke menu’s, bereid door bevlogen koks die u laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans. Van Frans tot Chinees. Van Indiaas tot Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van Wereldrestaurant A1.”

Uitslag
Met een 9,3 (afgerond) is Wereldrestaurant A1 het Leukste Restaurant van Deventer. Het restaurant eindigde als negende bij het Leukste Restaurant van Overijssel. De eerste plaats voor de provinciale verkiezing werd gegeven aan Brownies & Downies in Zwolle. Zij had ruim 3.000 stemmen en scoorde afgerond een 9,4. Kijk voor de complete eindslag op www.restaurantverkiezing.nl.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar