Nieuws

Waar(op) stem jij?

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER – Het is 20 maart, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen en het waterschap. De hele dag kan er op diverse locaties worden gestemd. Het waterschap blijkt voor veel mensen een onduidelijk iets; met de stem voor het waterschap bepaalt de kiezer mede de manier waarop we omgaan met water. De natuur, het klimaat, recreatie, ruimtelijke ordening, veiligheid en innovatie zijn waarden die daarbij horen.


Van 07.30 tot 21.00 uur zijn de stembureaus geopend. Alle stembureaus zijn rolstoelvriendelijk. Als kiezer kun je in elk stembureau je stem uitbrengen, maar vergeet niet, naast de stempas, een identiteitsbewijs mee te nemen. Dit mag zijn een paspoort, id-kaart of rijbewijs. En kamp je met het probleem dat je id-bewijs is verlopen; als deze vermeldt dat de geldigheid was tot 21 maart 2014, dan mag je ermee stemmen.

Stemlocaties
De locaties waar in Deventer een stem kan worden uitgebracht zijn: Het Stadhuis, Groote- en Voorster Gasthuis, Biljartcentrum De Dam, Buurthuis ’t Hovenhuus, Basisschool Adwaita, Speeltuinvereniging De IJssel, Partycentrum De Horst, Cees Wilkeshuisschool, Woon- en zorgcentrum St. Jurrien, Het Enkhuis, De Paladijn, Speeltuin De Driehoek, Basisschool De Kleine Planeet, Woon- en zorgcentrum De Bloemendal, Thomas Wildey, Wijkcentrum De Schalm, Ludgerus, Woon- en zorgcentrum Humanitas, De Kroon, De Finsehof, Sint Jozef Verpleeghuis, Speeltuin Rivierenwijk, Huis van de Wijk, Saxion Hogeschool, Buurthuis Wijk 16, P.W. Janssen Verpleeghuis, Kunstcircuit Deventer, SV Colmschate ’33, Wijkcentrum De Vijfhoek, De Wiz@rd, Gezondheidscentrum Spikvoorde, Deventer Ziekenhuis, De Vijf-er, Huize Salland, Basisschool Het Roessink, ICB Wereldwijzer, De Kuip, Voetbalvereniging Helios, ’t Dijkhuis, Noaber LOOkaal, Cultuurhuus Braakhekke, Zorgcentrum Park Braband, Zorgcentrum Sparrenheuvel, Kulturhus De Spil, Hof van Salland, Restaurant Nunu, Ons Centrum, Brasserie De Lindeboom, De Ulebelt en het NS Station Deventer.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar