Nieuws

Vue nieuwe partner Openlucht Filmfestival

APELDOORN – Op 12 augustus opent het Vue Openlucht Filmfestival zijn deuren. De Bosweide van Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn is voor het 24e jaar het podium voor dit prachtige evenement.

 

Organisator Accres heeft in Vue (voorheen JT Bioscopen) een nieuwe partner gevonden voor de levering van de techniek en het programma voor het Openlucht Filmfestival. Accres hoopt met deze partner een vernieuwende kijk op het festival te krijgen en een beter en attractiever programma neer te zetten.

Nadat Remko Schnitger, organisator namens Accres, afgelopen jaar een aantal veranderingen heeft doorgevoerd door bijvoorbeeld het plaatsen van een tribune met 500 overdekte zitplaatsen, is het tijd om door te ontwikkelen. In de huidige tijd met on demand televisie kijken en online kanalen als Netflix, zal de ‘ouderwetse’ buitenbioscoop mee moeten met de tijd. De programmering moet worden vernieuwd en het avondje film moet veranderen in een ware beleving. Met Vue als partner zal er een vernieuwd en up-to-date programma aangeboden worden.

Tribune
De tribune die afgelopen jaar is toegevoegd aan het festival, is zeer goed ontvangen door het publiek. De tribune zal ook het komende jaar weer droge zitplekken bieden aan de bezoekers. Voor deze plaatsen worden geen extra kosten in rekening gebracht, dus wie het eerste komt zit zeker droog. Met de tribune is het Vue Openlucht Filmfestival minder weersafhankelijk. Daarnaast houdt de tribune wind tegen, wat het voor de gasten op het veld ook aangenamer maakt.

Voor meer informatie over het Vue Openlucht Filmfestival kan men terecht op openluchtfilmfestival.nl of volg facebook.com/openluchtfilmfestivalapeldoorn

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar