Nieuws

Van alles te doen bij Media Markt

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op vrijdag 4 november om 19.30 uur komt René Froger naar de Media Markt in Apeldoorn, om zijn nieuwe album ‘Dit is hoe het voelt’ te signeren. Uiteraard kunnen de fans van René ook met hem op de foto.

Op zaterdag 5 november vanaf 12.00 uur komt Monique Smit naar de winkel aan De Voorwaarts, om haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes - Deel 2’ te presenteren. Monique gaat een aantal liedjes zingen van haar nieuwe cd en de tijd nemen voor een fotomoment. Tevens zijn er diverse kinderactiviteiten, zoals een springkussen, schminken en een suikerspinkraam. Ook is deze dag haar cd ‘Sinterklaas Is In Het Land’ verkrijgbaar.


In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 november opent de Media Markt de deuren voor de release van de populaire game Call of Duty: Infinite Warfare. De reguliere verkoop van het spel start op vrijdag 4 november om middernacht. Voor de wachtenden worden hapjes en drankjes geserveerd.


Op zaterdag 5 november, van 10.00 tot 16.00 uur, is er bovendien een demonstratiedag in de winkel. Oude super 8- en dubbel 8-films worden bij de Media Markt Power Service voor bezoekers gedigitaliseerd. Alle oude, dierbare beelden zet Media Markt naar een externe harde schijf (usb) of een dvd. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een video-montageprogramma. Zie voor meer informatie de website www.mediamarkt.nl/apeldoorn

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar