Nieuws

Twee verlichte dagen in Omnisport

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur, zijn de gratis Zoeklichtdagen in Omnisport in Apeldoorn. Er is dan plaats voor zo’n 10.000 bezoekers. John Piper (zie foto), een bekende predikant en theoloog uit de Verenigde Staten, is de hoofdspreker tijdens deze Zoeklichtdagen.

John Piper

Naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 15-16 zullen John Piper, Ruud van Campen en Peter van der Weerd hun boodschap brengen. Piper zal spreken over heilig leven, Van Campen over leven in verwachting en Van der Weerd over evangelisatie. “Twee prachtige, identieke dagen, waar naast de sprekers er een geweldig muziekprogramma is met Joke Buis en een groot gospelkoor. Daarnaast is er veel gelegenheid om medechristenen te ontmoeten”, vertelt de organisatie. “Op zaterdag 28 september is er een spetterend kinder- en tienerprogramma. Kom naar de Zoeklichtdagen voor een mooi en gratis, dagvullend programma voor de hele familie.”

Honderd jaar
In 2019 is het precies honderd jaar geleden dat oprichter Johannes de Heer Het Zoeklicht begon. Al honderd jaar zet Het Zoeklicht zich in om het Evangelie te verkondigen en om christenen voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus. Op verschillende manieren geven zij inhoud aan hun missie. Onder stichting Het Zoeklicht vallen vele activiteiten, zoals het uitgeven van een gelijknamig tijdschrift, het houden van seminars en samenkomsten, organiseren van Israëlreizen, het uitgeven van boeken en verkoop via de (web)winkel.

In het komende jaar wil Het Zoeklicht door middel van verschillende activiteiten gelovigen bemoedigen en sterken in het geloof. De stichting wil daarmee de boodschap van redding en hoop brengen. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.zoeklicht.nl/100jaar .

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar