Nieuws

Stilstaan bij het verlies

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

VAASSEN - Monuta verzorgt op vrijdag 29 maart de herdenkingsbijeenkomst ‘Licht in het park Cannenburch’. Tijdens deze avond kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken. De grote vijver is het middelpunt van de avond met vele drijvende lichtjes. Geïnteresseerden zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in het park bij Kasteel Cannenburch in Vaassen.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden: het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Daarom verzorgt Monuta ‘Licht in het park Cannenburch’, om stil te staan bij dit verlies. “Ik vind het fijn als mensen op deze mooie manier met zoveel lichtjes, troostende woorden en muziek hun overleden dierbare kunnen herdenken”, vertelt uitvaartverzorger Sandra Dijkstra-de Boer. “Iedereen is welkom, waar u ook vandaan komt, ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd.”

Programma
Vanaf de vlonder in de vijver worden door diverse sprekers gedichten voorgelezen. Nabestaanden kunnen een bootje met een kaars te water laten gaan of een kraanvogel vouwen en in een boom hangen, eventueel aangevuld met een wens of herinnering. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door musici van Instrument van Vrede. Tijdens het aansteken van de lichtjes kunnen nabestaanden genieten van sfeervolle live-muziek, die violiste Marieke Booy en celliste Myrthe van Hulst ten gehore zullen brengen.

De toegang voor deze bijzondere avond is geheel kosteloos. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl/vaassen of bel 0578-573538.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar