Nieuws

Steven van Es en Sander Krijns blijven csv Apeldoorn trouw

Door Luciano de Graaf van Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Middenvelder Steven van Es en aanvaller Sander Krijns zijn ook komend seizoen te bewonderen in het rood-gele tenue van csv Apeldoorn. De sterkhouders, respectievelijk goed voor negen en acht competitiedoelpunten, gaven gisteravond hun jawoord aan de technische commissie voor hun twaalfde en vijfde seizoen op Sportpark Orderbos.

Van Es is met zijn 33 jaar en 315 officiële wedstrijden in de hoofdmacht de meest ervaren speler van de huidige selectie. “Ik ben trots op het feit dat ik al meer dan driehonderd wedstrijden heb gespeeld voor csv Apeldoorn. Daarnaast ben ik nog steeds topfit, speel alles, maak de nodige doelpunten en het belangrijkste is dat ik nog veel plezier beleef aan het spel.”

De 28-jarige Krijns, goed voor 39 doelpunten in 111 officiële wedstrijden, combineert sinds een halfjaar het wonen in Amsterdam met voetballen in Apeldoorn en werken in zijn geboortestad Deventer. Desondanks was er voor de publiekslieveling geen reden om te vertrekken. “Ik heb momenteel alles goed op de rit. De schema’s op het werk sluiten goed aan met de trainingen en wedstrijden zodat ik minimaal hoef te reizen tussen Amsterdam en Apeldoorn/Deventer. Bovendien kon geen andere club mij het totaalplaatje bieden wat ik bij csv Apeldoorn wel heb. Ik heb het onwijs naar mijn zin, voel veel waardering van de supporters en we gaan er met z’n allen alles aan doen om ons te handhaven in de hoofdklasse.”

Met de contractverlengingen van Van Es en Krijns heeft de technische commissie negen spelers vast weten te leggen voor het nieuwe seizoen. Eerder verlengden Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Sil Fiddani en Fabian Put hun aflopende contract. Daarnaast maakt doelman Dean Bredewolt de overstap van DVS ’33 naar csv Apeldoorn.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar