Nieuws

Stedendriehoek Businesscompetitie

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

STEDENDRIEHOEK - Ook dit jaar is Uitgeverij Stedendriehoek de trotse hoofdsponsor en naamgever van de golfcompetitie voor bedrijven op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Vanaf mei worden de poulewedstrijden gespeeld, op weg naar de halve finales op 1 oktober en de grote finale op 8 oktober.

Café Confetti, met Joost Cales (rechts) en Marcus Posthuma, kreeg vorig jaar de ‘cup met de grote oren’ uit handen van Jacqueline Boekema van Uitgeverij Stedendriehoek.

Ruim honderd bedrijven hebben zich opgegeven en zijn verdeeld over zestien poules. Onderling bepalen zij hun sportieve ontmoetingen, waarbij ieder team uit twee spelers bestaat. De spelvorm is al 21 jaar hetzelfde, waarbij beide teamleden iedere keer een bal slaan en vervolgens de beste slag mogen kiezen. Omdat iedere golfer een ander spelniveau heeft, wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamde handicapsysteem, waarbij mindere teams meer slagen mogen gebruiken.

Naast de sportieve prestaties is de Stedendriehoek Businesscompetitie vooral een netwerk-evenement. De golfsport leent zich hier uitstekend voor, omdat de spelers niet alleen twee uur met elkaar op de golfbaan lopen, maar ook na afloop op het zonneterras van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh hun ontmoeting voortzetten, vaak door samen te eten. 

Net als voorgaande jaren verschijnen er regelmatig verslagen van poulewedstrijden in Nieuwsblad Stedendriehoek en zal er rond de finales weer een speciaal magazine uitkomen, met hierin allerlei wetenswaardigheden over de deelnemende bedrijven.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar