Nieuws

Stadsfestival beleeft primeur

DEVENTER – Het Deventer Stadsfestival is een nieuw, grootschalig evenement in het Rijsterborgherpark, met vier podia en een diverse programmering. Op zaterdag 20 augustus wordt de eerste editie gehouden. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,- via de website van het festival en alle Primera-winkels in Nederland.

Het programma biedt voor ieder wat wils. De laatste toevoegingen zijn onder anderen Kenny B (zie foto), B-Brave, Dyna, Mike Dehnert en Jeroen Search. Deze artiesten maken het uitgebreide programma compleet, met onder meer VanVelzen, Van Dik Hout, Handsome Poets, FeestDJRuud, Lil’Kleine en kindertheater door Woezel & Pip. Naast een muziekprogrammering voor jong en oud is er met name in de middag voor kinderen veel te doen. Er worden diverse activiteiten verzorgd voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Kinderen onder de 1.40 meter mogen het festival gratis bezoeken onder begeleiding van een ouder.

 

Van en voor de stad Deventer
De organisatie achter het Deventer Stadsfestival biedt ruimte aan initiatieven vanuit de stad Deventer. Zo kunnen inwoners eigen ideeën aandragen en wordt er zoveel mogelijk samenwerking gezocht met lokale leveranciers. Uiteraard wil de organisatie ook het bedrijfsleven betrekken: naast reguliere sponsoring zijn er ‘vrienden van het Deventer Stadsfestival-tickets’ beschikbaar, wat ondernemers in de gelegenheid stelt een VIP-arrangement te kopen. Hierdoor ondersteunen ze enerzijds het festival, anderzijds biedt het de mogelijkheid tijdens het festival te netwerken of relaties te ontvangen.

Het Deventer Stadsfestival is een evenement voor alle leeftijden en doelgroepen. Bij de opstelling van de verschillende podia is goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het Rijsterborgherpark biedt: ouders met (jonge) kinderen kunnen in een gecontroleerde omgeving genieten van het kinderprogramma, de jeugd die voor de dance-muziek komt heeft een aparte area en voor de liefhebbers van live-muziek wordt er een groot podium geplaatst. De organisatie heeft gekozen voor een lage entreeprijs om het festival voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer informatie via de website www.deventerstadsfestival.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar