Nieuws

Stadsfeest keert terug met top-dj’s

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het Stadsfeest, een evenement voor iedere 25-plusser die woont of werkt in Apeldoorn of hier gewoon graag komt, keert terug. Ditmaal vindt het hippe feest plaats in Theater Orpheus, zaterdag 25 mei van 21.00 tot 03.00 uur.

Na twee uitverkochte edities (eind 2016 en begin 2017) in restaurant De Boschvijver gaat het Stadsfeest dus nu de schouwburg in. De dresscode is feestelijk. De hele avond kunnen de bezoekers kiezen uit twee zalen. In de ene zaal horen ze uitsluitend bekende nummers voorbij komen: van de swingende dance-classics uit de jaren '70 tot de lekkerste hits uit de jaren ‘90. In de andere zaal wanen ze zich in een trendy, mondaine nachtclub met de nieuwste Ibiza-houseklanken.
Een (inter)nationale line-up van dj’s treedt in Orpheus op. Naast stadsgenoot en Award Winning Remixer Yves Eaux (zie foto) komen onder anderen ook de Brit Paul Hutchinson, Oekraïner Larsun Hesh (nummer 1 DJ/producer uit Kiev) en voormalig TMF-presentator Jeroen Post draaien. De foyer van het theater is bij uitstek de plaats om elkaar te ontmoeten en ook hier zijn allerlei verrassingen. Binnenkort worden ook de overige artiesten van Het Stadsfeest bekend gemaakt.
De reguliere kaarten kosten €25,- en zijn verkrijgbaar via www.hetstadsfeest.nl.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar