Nieuws

Spelers blijven AGOVV trouw

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - AGOVV heeft nog een aantal spannende weken voor de boeg in de competitie, maar is ook al volop bezig voor volgend seizoen. De Technische Commissie (TC) voert momenteel gesprekken met spelers uit de A-selectie over het aanblijven op sportpark Berg en Bos.

De TC is blij te kunnen melden dat Lars Hoekman, Kevin Jansen, Marco Bosz en Rogier van Geerenstein AGOVV ook in het seizoen 2019 – 2020 trouw blijven. Onder de nieuwe trainers Gerrit Brouwer en Ben Kanselaar wil de club een stabiele derdeklasser worden met ambities voor meer en Hoekman, Jansen, Bosz en van Geerenstein willen daar graag deel van uit maken.

Lars Hoekman (26) speelt sinds het seizoen 2015 – 2016 weer voor AGOVV na uitstapjes bij CSV Apeldoorn en WSV. De pijlsnelle aanvaller gaat dus op voor zijn vierde opeenvolgende seizoen in de hoofdmacht. Hoekman mag met recht een ‘echte Blauwe’ worden genoemd. Hij speelde al 125 duels in de hoofdmacht van AGOVV. Lars ‘kijkt uit naar het volgende seizoen’.

Ook Kevin Jansen (27) is een ‘echte Blauwe. Hij is sinds juli 2016 terug op het oude nest, nadat hij daarvoor bij Columbia speelde. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, werd dit seizoen geteisterd door blessureleed, maar hij is weer helemaal terug. Jansen is een belangrijke factor binnen de huidige selectie. Hij speelde tot nu toe 106 duels in AGOVV 1.

Marco Bosz (22) maakt eveneens deel uit van ‘de club van honderd’ met zijn 125 wedstrijden in het eerste van AGOVV . Hij speelt al zijn hele leven voor AGOVV. De afgelopen weekends was hij wederom van grote waarde met goals tegen SDS 55 en Rood Wit ‘58. Voor Marco is AGOVV ‘een tweede thuis’.

Rogier van Geerenstein (28) is bezig aan zijn vierde seizoen voor AGOVV Hij speelde tot nu toe 103 wedstrijden in de hoofdmacht. ‘Voetballen op een prachtig complex bij een club met een prachtige historie, daar wil ik graag deel van uit blijven maken.’
De komende weken zal er meer nieuws volgen over het aanblijven van selectiespelers.

Foto van links naar rechts: Lars Hoekman, Marco Bosz, Kevin Jansen en Rogier van Geerenstein

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar