Nieuws

Speciale sieraden voor Moederdag

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

De tweede zondag van mei is het weer Moederdag in Nederland. Dit is het aangewezen moment om je moeder te bedanken voor al die andere 364 dagen, toen ze er zoals altijd voor je was. Op deze dag ben je er voor haar. Met je aanwezigheid en met een bijzonder cadeautje. Met een speciaal cadeautje maak je je moeder blij, gelukkig en trots. Toch is dat vaak een hele uitdaging. Want hoe hou je het origineel? Hoe laat je blijken dat je dit jaar echt je best hebt gedaan?

Wat is Moederdag?
Moederdag wordt niet zomaar gevierd. Deze traditie heeft al eeuwenlang bestaan in verschillende vormen. In Griekenland vierde men de formele moedercultus met ceremonies voor de Grote Moeder der goden, Rhea (ook wel Kybele genoemd). In de christelijke traditie, vooral in het Verenigd Koninkrijk, is het de aanloop naar Pasen, op de vierde zondag in de Vastentijd. Al met al is Moederdag belangrijke familiedag. Moederdag wordt in de hele wereld gevierd, alleen de dag waarop verschilt per land.  

Een sieraad met een reden
Kinderen zoeken vaak een sieraad uit voor hun moeder. Natuurlijk ligt het idee voor de hand, maar dat hoeft nog niet te gelden voor het sieraad. Een speciale ring, armband, ketting, collier of set oorbellen maakt iedere moeder blij. Je bent pas origineel als je een sieraad uitkiest dat past bij je moeder. 

Altijd origineel
Het leuke van een merk als Buddha to Buddha, is dat de verschillende sieraden van iedere collectie zijn gemaakt om elkaar aan te vullen. Geef je dus dit jaar oorbellen, dan kun je volgend jaar of op een andere feestdag weer een ander sieraad geven, bijvoorbeeld een ketting of armband uit dezelfde collectie. Een hele uitkomst, want het valt niet altijd mee om ieder jaar weer een geschikt cadeau te vinden. 

Wat kies jij uit?
De handgemaakte armbanden van Buddha to Buddha doen het altijd goed. De grootste bestsellers zijn de Nathalie XS armband of de subtielere Katja-armband. Ook zijn moeders gek op ringetjes en oorbellen.  Dan zijn de Chain Earstud wat je zoekt: een set ronde noppen met sierlijk ketting-relief. Ook de Ellen Earstuds: gelijkend twee kleine wuivende graanhalmpjes en de Nathalie Earstuds: met zachte vloeiende vormen zijn leuk speciaal om te geven. Alle sieraden van MyBuddha zijn tijdloos en van hoge kwaliteit Sterling Silver. Je moeder zal heel lang plezier beleven aan haar cadeautje. Deze bijzondere sieraden bewaar je in een bijzonder doosje, namelijk de jewellery black box van Buddha to Buddha. 

Moederdag leeft altijd heel erg in ons land. In de periode voor Moederdag  stijgt de verkoop van bijzondere sieraden. Kijk rond in onze Buddha to Buddha-webshop met groot assortiment en ontdek welk sieraad er bij jou moeder past. Bestel je voor 16:30 uur, dan verzenden wij vandaag nog. Zo is je cadeautje altijd op tijd in huis. Ga je binnenkort naar Hoorn? Kom dan eens binnen bij onze winkel Chikado, ook hier vind je een heel uitgebreid assortiment Buddha to Buddha sieraden.

 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Cleantech Regio Nieuws

Laatste nieuws

Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar