Nieuws

Speciaalbier in Havenkwartier

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Zondag 9 juni (eerste Pinksterdag) vindt de derde editie van het Deventer Speciaalbier Festival plaats. Vorig jaar was het wederom een groot succes, met meer dan 3.000 bezoekers die in de zon genoten van alle speciaalbieren. Dit jaar brengt de organisatie weer twintig speciaalbierbrouwers uit het hele land naar het gratis festival in het Havenkwartier.

“We hebben dit jaar ruim tachtig bijzondere speciaalbieren om te proeven”, aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. “Maar ik denk niet dat iemand ze allemaal kan proberen”, voegt hij er lachend aan toe. Op de line-up staan prijswinnende brouwerijen zoals Bird Brewery uit Amsterdam en Brouwerij de Molen uit Bodegraven, maar ook lokale brouwers. Er is een mooie mix tussen grotere speciaalbierbrouwerijen en microbrouwerijen.

Naast de speciaalbieren is er een kids area, streetfood en live muziek van de bands The Woof en Them Lewis Boys. “We combineren de lekkerste biertjes met een gratis festival, waar echt iedereen een fantastische dag kan beleven.” Voor meer informatie: www.deventerspeciaalbierfestival.nl .

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar