Nieuws

Snelle viert Bevrijding in Apeldoorn

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het programma van het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn krijgt steeds meer vorm. Naast onder anderen Bizzey is niemand minder dan Snelle toegevoegd aan de line-up op het hoofdpodium. Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is gratis toegankelijk. De poorten van het festivalterrein gaan zondag 5 mei om 12.00 uur open.

Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. “Doordat ik vrijwel alles relativeer, heb ik over alles een - in mijn beleving - interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk.”

Snelle is definitief doorgebroken met zijn nieuwe album Beetje bij Beetje.Onlangs heeft hij een gouden plaat ontvangen voor zijn nummer Scars, dat ook te beluisteren is op zijn nieuwe album. Snelle was eerder al te horen op, onder meer, Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland. 

Vergroot festivalterrein
Naast het hoofdpodium met onder anderen Bizzey, Luminize en Snelle, wordt er dit jaar tevens een Dance Stage in een van de karakteristieke Zwitsalhallen gebouwd, genaamd de Loods (presented by Kornuit). Daarnaast is er een Talent Stage (powered by de Veluwse Vlaggen Industrie) vol met talenten uit de regio, en een SOAP kinderdorp met leuke activiteiten voor de kids. Ook wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Beachclub SOAP haakt dit jaar tevens aan bij het festivalterrein, waar onder andere de bekerfinale tussen Ajax en Willem II wordt uitgezonden. Een programma vol entertainment, zodat de Apeldoorner een volwaardig Bevrijdingsfestival in eigen stad kan vieren!

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar