Nieuws

Skeelerseizoen van start bij DNIJ

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het skeelerseizoen bij DNIJ aan De Voorwaarts is weer van start gegaan. De vereniging verzorgt verschillende trainingen voor inline skeeleren op verschillende niveaus.

Gedurende de zomer wordt op de DNIJ skeelerbaan een laagdrempelige wedstrijd gehouden: de Van Benthem competitie. Tevens organiseert de club de open clubkampioenschappen.

Trainers van DNIJ geven op de woensdagen in juni skeelerclinics aan basisschooljeugd in het kader van Sport van de Maand. Op vrijdag 26 april wordt bij SBO De Vorm door DNIJ skeeleren verzorgd als onderdeel van de Koningsspelen. Op 12 juni is het skeeleren ook onderdeel op de buitenspeeldag van De Donken.

Dit jaar organiseert de commissie wedstrijdskeeleren van DNIJ weer de Van Benthem competitie, bedoeld als laagdrempelige opstap om ervaring op te doen met het wedstrijdskeeleren. Iedereen mag meedoen en de start is steeds om 18.30 uur.

Naast de skeelertrainingen op woensdagavond zijn er extra trainingen op maandagavond en vrijdagavond. Voor meer informatie: www.dnij.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar