Nieuws

Sesamstraat in het Havenkwartier

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Op vrijdag 26 en zaterdag 27 april vindt de derde editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier. Na het succes van afgelopen jaar - er kwamen circa 10.000 bezoekers op het evenement af - wordt het terrein dit jaar uitgebreid én sfeervol ingericht.

Op het Havenplein komt een grote overdekte tent te staan, Piknik pakt groots uit en ook bij Fooddock is er - naast lekker eten - muziek. Alles is gratis toegankelijk.

Koningsdag wordt traditioneel afgetrapt met activiteiten voor de kinderen. Er zijn springkussens, schmink, spelletjes en muziek. Als grote publiekstrekker komt de minishow van Sesamstraat (met Bert, Ernie, Elmo en Tommie) naar Deventer. Na de show mogen alle kinderen met de karakters op de foto.

’s Middags treedt de populaire coverband the Euros op, Jody Bernal komt langs (Que si, Que no!) en de avond wordt afgesloten met een eerbetoon aan André Hazes door een volledige bigband: Een Avond Met H6. Verder staat het programma bomvol met onder andere een hosting van Nachttuin bij Piknik, Mobiel Vinyl in Fooddock, Foodtrucks en activiteiten voor de kids.

Ook op Koningsnacht is er feest in het Havenkwartier. Op vrijdag 26 april staat Giocatori, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Frenna op het programma. Tickets voor Koningsnacht zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie of bij alle Primera-winkels. Het programma begint om 19.00 uur; na de tijd zijn er in de binnenstad van Deventer nog diverse afterparty’s. Meer informatie en kaartverkoop (voor Koningsnacht) via de website www.koningsfestivaldeventer.com 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar