Nieuws

Sauerkraut, Bockwurst en Schlagers bij Veluws Bierfest

APELDOORN – Op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg wordt vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober het Veluws Bierfest gehouden. “Jetzt geht’s los”, belooft mede-organisator Dani Levy in goed Duits. De organisatie is in handen van Veluwse Schavuyt en The Borrel Company.

 

“Vrijdag 7 oktober is vanaf 17.00 uur het Bedrijfsfest; voor deze avond reserveer je à 450 euro een hele Stubetafel voor je afdeling, team of zakenrelaties. Losse kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar voor zaterdag 8 oktober; dan kan men ook vanaf 17.00 uur aanschuiven met minder dan acht personen, zoals familie en vrienden.”

Vorig jaar ging het feest niet door, maar in 2014 was het evenement een groot succes. “Ditmaal hebben we nota bene twee keer zoveel tafels als toen. Liefst zestig in totaal”, aldus Dani. “De evenementenhal wordt leuk ‘aangekleed’ in Oktoberfesten-stijl. Het bedienend personeel gaat traditioneel gekleed in Lederhosen en Dirndl-jurken. Twee jaar geleden hadden we, verdeeld over twee avonden, ongeveer 750 bezoekers. Er is leuke live muziek met sfeerverhogende Schlagers en het bier vloeit rijkelijk. In de Biergarten wordt aan de lange houten tafels daarnaast ook Sauerkraut en Bockwurst geserveerd. De beleving is het belangrijkste punt van het feest!”

Belangstellenden kunnen kaarten voor dit smakelijke evenement verkrijgen bij Het Stadscafé (Nieuwstraat 295), Het Nieuws van Apeldoorn (Leienplein 12), Brouwerij De Vlijt (Vlijtseweg 114) en Feestshop Joop Brouwer (Asselsestraat 145). Voor meer informatie: www.veluws-bierfest.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar