Nieuws

Een greep uit zijn meer dan 300 liedjes

Robert Jan Stips in theater Bouwkunst

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - In de 'Uur van de Wolf ' documentaire over Robert Jan Stips blijkt al dat hij na 50 jaar nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uitziet. Ook bij 'RJSolo' komt op het podium alles nog steeds voort uit een gedrevenheid om zijn zeer eigen brede kijk op hoe popmuziek kan klinken aan zijn publiek door te geven.

Aan de piano speelt en zingt STIPS bekend oud en nieuw werk, puttend uit een inmiddels legendarisch verleden met onder andere werk van Supersister, Golden Earring, Sweetd'Buster, Gruppo Sportivo, Transister, Freek de Jonge, NITS... of bijvoorbeel filmmuziek uit nieuwere projecten. Ondanks deze gevarieerdheid klinkt alles heel eigen, heel 'Stips'. Aan de hand van de gespeelde songs komen verhalen en anekdotes los waarmee Robert Jan samen met de muziek tot een duidelijk niet dood-geregisseerd maar boeiend spontaan avondvullend programma komt: een geïnspireerde avond die naast heerlijke muziek is gebaseerd op humor, 50 jaar ervaring en veel interactief* speelplezier!

*als je als bezoeker zeker wilt zijn dat het aan een bepaald favoriete nummer niet ontbreekt, kan je dat (tot een etmaal tevoren) aanvragen via verzoekjes@stips.net. Kijk voor meer informatie op www.stips.net.

Robert Jan Stips SOLO
Vrijdagavond 22 februari 2019
Theater Bouwkunde Deventer
Aanvang: 20.30 uur
Kaarten: https://www.theaterbouwkunde.nl/programma/archief/robert-jan-stips-2/

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar