Nieuws

Het grootste internationale Modelspoorbeurs Evenement

Regionale en nationale modelspoorders bewonderen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN – Modelspoorbeurs Zutphen organiseert op zaterdag 16 en zondag 17 maart het grootste internationale Modelspoor Evenement in het oosten van het land. Op de beurs staan diverse binnen- en buitenlandse handelaren, waar men modelspoortreinen kan aanschaffen en eventueel ruilen.

Dit jaar zijn er weer verschillende rijdende modelspoorbanen te bewonderen, onder andere van verenigingen uit Nederland en België. De handelaren vertellen graag meer over hun modelspoorcreatie en beantwoorden alle vragen. Men kan tijdens de beurs de gekochte modelspoortrein gratis laten testen. Daarnaast worden er diverse workshops gegeven, waarbij je uitgebreid kennis kunt maken met verschillende aspecten van deze passie.

Tijdens de beurs zijn er ook diverse handelaren die oude treinen in- of overnemen. Vraag bij de organisatie na welke handelaren dit doen. Ook heeft de organisatie van de beurs extra aandacht voor digitalisering van nieuwe maar ook oude modelspoortreinen. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen ook iets winnen. Dagelijks verloot de organisatie twee treinsets en twee treinklok(ken). Kortom: er is voor ieder wat wils.

Modelspoorbeurs Zutphen vindt plaats in de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2 te Zutphen. De locatie is op zeven minuten loopafstand van het NS-station van Zutphen. Bij het beursgebouw kan gratis geparkeerd worden. De beurs is voor bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur geopend (de locatie is vanaf 09.00 uur geopend, zodat bezoekers voor aanvang van de beurs plaats kunnen nemen in het restaurant, dat voorzien is van Wifi. De entreekosten zijn 8 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar hebben - onder begeleiding - gratis toegang. De beurs is goed toegankelijk voor rolstoelbezitters. Kijk voor meer informatie op http://modelspoorbeurszutphen.com/.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar