Nieuws

Peter Boeve verlaat csv
Apeldoorn na dit seizoen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Peter Boeve heeft na diverse gesprekken met csv Apeldoorn besloten om zijn contract niet te verlengen. De club had de intentie om meerdere jaren met Boeve in zee te gaan, maar uiteindelijk heeft de Uddelnaar zelf besloten na dit seizoen te vertrekken. Dit heeft de oefenmeester kenbaar gemaakt aan de clubleiding, de spelersgroep en de staf. De 59-jarige hoofdtrainer is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Orderbos.

De zestienvoudig Oranje-international heeft bij de rood-gelen een belangrijke rol gespeeld in het verder ontwikkelen van de spelersgroep en liet diverse jeugdspelers debuteren in de hoofdmacht. Bestuurslid Technische Zaken Jan-Willem Stegeman betreurt het vertrek van Boeve dan ook: “Peter is een geweldige vakman. Hij heeft het elftal veel beter aan het voetballen gekregen. Het publiek komt graag naar het Orderbos en krijgt veelal een spectaculaire wedstrijd voorgeschoteld. Helaas is hij niet ingegaan op de aanbieding die wij hem hebben gedaan. Wel ben ik blij dat Peter in een vroeg stadium zijn beslissing naar buiten heeft gebracht. Zo hebben wij de tijd om te bepalen hoe deze vacante positie ingevuld kan worden.”
Het vlaggenschip heeft nog vele wedstrijden te gaan. De clubleiding, de staf en de spelers hebben het volste vertrouwen in de verdere ontwikkeling van csv Apeldoorn.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar