Nieuws

Panelen met historische
foto’s Giro d’Italia te koop

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

BRUMMEN/EERBEEK - Diverse panelen met historische foto’s van winnaars van een Giro- etappe worden te koop aangeboden. Deze hingen tijdens de doorkomst van de Giro op het marktplein in Brummen. De opbrengst daarvan stelt de gemeente Brummen beschikbaar aan de Bas van de Goor Foundation. Deze stichting was ook het goede doel van de Giro Gelderland-organisatie.

Op zondag 8 mei 2016 vond een bijzonder evenement plaats voor de gemeente: de Giro d’Italia kwam door Brummen. Een zo groots en internationaal bekende sportwedstrijd binnen de gemeentegrens, dat gebeurt niet vaak. In de weken voorafgaand aan de doorkomst, kleurden Brummen en Leuvenheim langzaam roze. Zo werd het marktplein onder andere versierd met enorme panelen (2,70 x 1,40 meter) met daarop historische foto’s van winnaars van een Giro-etappe. Deze panelen zijn gemaakt door Brummenaar Jan Veldkamp.

De panelen zijn inmiddels in de verkoop, met als beginprijs 50 euro per paneel. Naarmate de tijd ver-strijkt, worden de panelen goedkoper. “Wacht niet te lang, want dan kunnen ze weg zijn. Op de website www.brummen.nl  ziet u om welke panelen het gaat en wat de weekprijs is”, aldus Kees Verspui. Geïnteresseerden kunnen contact met hem opnemen via e-mail k.verspui@brummen.nl  of telefoon 0575-568206.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar