Nieuws

Paardenspektakel
dit jaar veel knusser

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

BEEKBERGEN - In de laatste week van juni worden in Beekbergen de internationale menwedstrijden en het Nederlands kampioenschap voor vierspannen gehouden. Een heel andere tijd van het jaar dan iedereen van het evenement gewend is. En dat is niet het enige; ook de opzet van het terrein ondergaat een grote verandering ten opzichte van de voorgaande edities.

Het VIP-paviljoen, Kidsdorp, de showpiste en het Strodorp met Country Fair komen allemaal bij elkaar centraal op het terrein te liggen. Zo is het veel overzichtelijker voor de bezoekers én het wordt een stuk knusser omdat alles minder verspreid over het terrein ligt. 

“Het was even puzzelen met de terreinindeling”, vertelt organisator Mieke van Tergouw. “We wilden alles wat meer bij elkaar, zodat het nóg gezelliger wordt. En het was de wens van onze VIPs om wat dichter op het hele gebeuren te zitten. Deze opzet maakt het niet alleen voor het grote publiek een stuk aantrekkelijker, ook voor onze standhouders is er zo meer toeloop naar alle winkeltjes.” 

Ook de nieuwe datum komt uit de evaluatie van de vorige editie. “Het Paardenspektakel viel vorig jaar middenin de zomervakantie, waardoor de mogelijkheden voor relatiemarketing niet optimaal konden worden benut door onze sponsoren”, vertelt Van Tergouw. “Bovendien past deze datum in juni mooi in de wedstrijdkalender.” 

Het Paardenspektakel Beekbergen vindt plaats van 27 tot en met 30 juni op de terreinen van Riant Equestrian Centre aan de Bruggelerweg. De toegang is op alle dagen gratis.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar