Nieuws

Open dag op nieuwe locatie

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER – Fysiotherapie W&H heeft afgelopen maandag de deuren geopend van de nieuwe locatie aan de Hoge Rij 103-107. Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe locatie is er zaterdag 9 februari een open dag van 12.00 tot 16.00 uur. Melanie van Waas en Leonie Zomer zijn de eigenaren en samen met hun team bieden zij een breed aanbod aan behandelingen bij de locaties Hoge Rij, de Worp en in Zutphen.

Tijdens de open dag is iedereen welkom om de fysio- en sportruimte te bekijken. Het programma begint met de inloop om 12.00 uur. Vanaf 12.30 uur vindt er elk half uur afwisselend een kettlebelltraining en yoga plaats. Daarnaast zijn er doorlopend massages, waarvoor ingeschreven kan worden via info@fysiotherapiebrinkgreverweg.nl. Voor de massages en lessen wordt gevraagd een bedrag te geven dat ten goede komt aan een goed doel, namelijk naar de Stichting van Anna naar Beter. Ook is er een inloopspreekuur voor de fysio. Een hapje en drankje staan klaar tijdens de open dag. 

Het fysiotherapieteam bestaat uit Melanie, Leonie, Job Klavers en Marit Lentjes. “Iedereen heeft zijn eigen specialisaties. Manuele therapie, dry needling, medical taping, acupunctuur, claudicatio, oncologie en lymfedrainage. En in mei komt er schouderspecialisatie bij. Wij kijken niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter. Als mensen bij ons komen met klachten, dan zoeken we samen de weg naar de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt staan bij ons voorop.” Er wordt in de praktijk ook samen gewerkt met ergotherapie en mensen kunnen ook terecht voor kettlebelltraining en yoga. 

Iedereen die nieuwsgierig is naar de werkwijze van Fysiotherapie W&H kan tijdens de open dag langskomen of een kijkje nemen op de website: www.fysiotherapiewh.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar