Nieuws

Op vakantie naar het
zonovergoten Andalusië

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Ben jij je op dit moment aan het oriënteren naar een zonvakantie voor dit jaar? Zoek in dat geval niet verder en kies voor Andalusië. Via La Casita vind je in slechts een paar muisklikken de vakantie die perfect past bij jouw gezien. Kies je voor het zonnige Malaga, Torremolinos of een andere Spaanse plaats? Jouw ideale vakantie boek je via een van onze Nederlandse beheerders in Spanje.

Op vakantie naar het zonnige Torremolinos
Wist je dat er in Torremolinos meer dan genoeg te beleven is? Bekijk prachtige bloemen- en plantensoorten in de botanische tuin 'Molino de Inca' of zoek het avontuur op en bezoek een krokodillenpark. Geniet in de Spaanse zon van traditionele tapas en doe jouw nodige dosis vitamine D op tijdens een bezoek aan het strand. En na een dag vol herinneringen kom je terug in jouw eigen vertrouwde omgeving, in jouw eigen vakantiehuis. Wanneer ga jij op vakantie Torremolinos?

Vakantie Malaga: onderneem een prachtige citytrip
Het aangename klimaat is een van de redenen waarom veel Nederlanders een vakantie naar Malaga boeken. Maar deze stad biedt je nog veel meer! Wist je dat Malaga een rijke geschiedenis kent? En dat zie je terug in de stad! Oude gebouwen en sfeervolle steegjes domineren het straatbeeld. Waan je in het echte Spanje en boek dit jaar jouw all inclusive Spanje via La Casita. Met een aanbod van tientallen vakantiehuizen is er ook voor jouw gezelschap een gepast verblijf.

Trek je erop uit met het hele gezin of alleen jouw partner? En ga je een midweek, een volle week of zelfs twee weken op vakantie naar Andalusië? Bij de reisspecialist van Andalusië is alles mogelijk! Maak gebruik van onze handige filterfuncties en vind de mooiste huizen die Spanje rijk is. Denk hierbij aan een prachtige villa met zwembad of een praktische gezinswoning met meer dan genoeg ruimte. Iedere accommodatie ligt nabij een Spaans dorpje. Met de auto doe je er ongeveer vijf minuten over om deze plaats te bereiken. Vakantie andalusie, kies jij er dit jaar voor?

Vakantie Torremolinos: alles in in eigen beheer
Een scherpe prijs, dat is waar je bij ons verzekerd van bent. Hoe dat kan? Wij houden alles in eigen beheer. Dit betekent dat je een vakantie boekt zonder dat er een tussenpersoon bij komt kijken. Wij kennen als reisspecialist van Adalusië alle vakantiewoningen en je komt in contact met Nederlands sprekende beheerders.De vakantiehuizen zijn erg luxe, inclusief wijnkast. De kinderen kunnen via Wi-Fi kinderfilmpjes kijken en de ouders ontspannen bij het zwembad. Dat is nog eens ontspannen jouw vakantie boeken naar Andalusië! Is een eigen vakantiehuis altijd al een droom van jou geweest? Dan is La Casita waar je moet boeken.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar