Nieuws

Olaf Kluitenberg komt over van WSV

Door de redactie van Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - csv Apeldoorn heeft komend seizoen de beschikking over Olaf Kluitenberg. De 25-jarige middenvelder komt over van stadsgenoot WSV en tekent een contract voor een seizoen.

Kluitenberg begon zijn voetballoopbaan bij Robur et Velocitas om vervolgens in de B-junioren de overstap te maken naar WSV. Aan De Voorwaarts speelde de Apeldoorner in het vlaggenschip en in het eerste zaalvoetbalteam. In het huidige seizoen begon Kluitenberg bij de nieuw opgerichte zaalvoetbalclub Futsal Apeldoorn, maar keerde enkele weken geleden terug bij WSV.

De rechtspoot gaat zich daarmee volledig richten op het veldvoetbal. “Ik kijk enorm uit naar komend seizoen. csv Apeldoorn bouwt aan een nieuw elftal en het is mooi dat ik daar onderdeel van ga uitmaken. Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor de ploeg en kijken waar mijn plafond ligt, maar dat is pas na de zomer. De focus ligt nu volledig op WSV waar ik met handhaving goed wil afsluiten.”

Naast Kluitenberg komen Dean Bredewolt en Edilson José Coelho over van respectievelijk DVS ’33 en Rohda Raalte. Daarnaast hebben Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Sil Fiddani, Fabian Put, Steven van Es en Sander Krijns hun aflopende contract verlengd.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar