Nieuws

Oefenen voor de triatlon

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Zaterdag 7 september vindt de 34e editie van de Triathlon Apeldoorn plaats. Zwemmen in het Boschbad, fietsen over de heuvels van de Veluwe en rennen door het bos. Jong en oud, ervaren en onervaren, iedereen kan meedoen.

Ook dit jaar verzorgt Stichting Triathlon Apeldoorn, samen met gediplomeerde trainers van triatlonvereniging Aquapoldro, zes clinics. Enerzijds om je (misschien) bekend te maken met de sport en het parcours, anderzijds om lekker te trainen en aan je techniek te werken. In elke clinic staat een ander onderwerp centraal. Er wordt aandacht geschonken aan zwemmen, fietsen en hardlopen. Maar ook aan het parcours. Het wisselen van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar hardlopen. Kortom, een compleet programma. 

Elk jaar is er veel belangstelling voor de clinics. Het plan is om de deelnemers dit jaar te splitsen in twee groepen: een jeugd- en een volwassenengroep. Elke groep krijgt training van een gediplomeerde trainer. Alle clinics vinden plaats in en om het Boschbad en duren 1,5 uur (van 19.30 tot 21.00 uur). Verzamelen is bij het wedstrijdbad van het Boschbad, via de achteringang van het Boschbad aan J.C. Wilslaan (naast de midgetgolf). 

De clinics vinden altijd plaats op dinsdag, met als programma: 18 juni (zwemmen en fietsen), 25 juni (zwemmen en lopen), 2 juli (fietsen en lopen), 9 juli (zwemmen en fietsen), 27 augustus (zwemmen en fietsen + wissel); 3 september (zwemmen en lopen + wissel). Deelname aan de clinics is gratis, op voorwaarde dat men ingeschreven is voor één van de afstanden van de Triathlon Apeldoorn; dat kan ook zijn voor de Trio-estafette, waarbij één teamgenoot zwemt, één fietst en één hardloopt.

Meer informatie en inschrijving via www.triathlonapeldoorn.nl. Na inschrijving kan men zich aanmelden voor de lessen via e-mail clinics.TA@gmail.com

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar