Nieuws

Nu krijg jíj de aandacht

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Impluz organiseert samen met Carinova kopp-activiteiten voor adolescenten en volwassenen. Adolescenten die opgroeien in een gezin met een psychiatrische of verslaafde ouder hebben het niet gemakkelijk.

Vaak is het moeilijk om zich los te maken van thuis. Jongeren blijven zich verantwoordelijk voelen voor hun zieke ouder of voor hun broertjes of zusjes. Een eigen leven leiden is niet gemakkelijk. Ook merken jongeren op deze leeftijd vaak dat opgroeien in zo’n gezin iets met je doet. Ze hebben bijvoorbeeld moeite om anderen te vertrouwen of voor zichzelf op te komen. Vaak zijn ze erg zorgzaam naar anderen toe. Voor deze jongeren, in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar, verzorgt Mindfit de gespreksgroep Nu jij! Doel van deze groep is om extra aandacht voor deze jongeren te hebben en hen een steuntje in de rug te geven.
In de gespreksgroep Nu jij! ontmoeten adolescenten elkaar die allen een ouder hebben met psychiatrische problemen of een verslaving. Ze krijgen uitleg, tips en wisselen ervaringen met elkaar uit. Er zijn acht bijeenkomsten, waarvan de eerste is op maandagavond 25 februari, van 19.00 tot 20.30 uur. Voorafgaand aan deelname is er altijd een kennismakingsgesprek. De bijeenkomsten vinden plaats bij Saxion in Deventer.
Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz, telefoon 0570-604900 of e-mail info@impluz.nl . Ook kan men zich aanmelden via de website https://www.impluz.nl/cursussen 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar