Nieuws

Nominatie voor bloemist
van het jaar

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Ook in 2019 vindt de verkiezing Bloemist van het Jaar plaats. Gorkink Natuurlijk…een bloem, te vinden aan Asselsestraat 40, is één van de genomineerden. “En nu is het dus een kwestie dat mensen op ons gaan stemmen”, vertelt Erika Oldenhof. Dit kan online via www.vbw.nu/nieuws/bloemist-van-het-jaar-2019  of kom even langs in de winkel. “Mensen die hier komen om te stemmen krijgen van ons een kleine attentie. Stemmen duurt niet langer dan 1 minuut! ”

Om genomineerd te worden, moet je als ondernemer flink wat ondernemen. “De verkiezing bestaat uit een aantal ronden. Naast een motivatieformulier word je bezocht door een mysterieshopper: iemand die langskomt vanuit de organisatie zonder dat dit kenbaar is. Deze beoordeelt jouw winkel. En natuurlijk tellen de binnengehaalde stemmen mee.”

De tien beste deelnemers uit deze voorronde plaatsen zich voor de finale. De vakjury bezoekt de tien finalisten en beoordeelt hen op een aantal onderdelen, waaronder klantgerichtheid. En dan volgt het spannendste onderdeel; op woensdag 5 juni wordt de Bloemist van het Jaar 2019 bekend gemaakt tijdens het VBW ondernemerscongres in Veenendaal.

Over Gorkink
“Wij zijn een allround bloemist voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Onze winkel heeft een groot assortiment bloemen, boeketten, maar ook trendy artikelen voor het interieur. En natuurlijk zijn hier ook planten te vinden met daarbij behorende potten van diverse kwaliteitsmerken.

Voorjaarsworkshop
“Omdat het voorjaar weer op het punt van beginnen gaat, hebben we weer een datum geprikt voor een workshop. De deelnemers leren hierbij diverse technieken, terwijl ze een leuk voorjaarsarrangement op een houten schijf maken.” De datum is dinsdag 9 april. www.gorkink.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar