Nieuws

Nog plek voor bedrijven

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het Drakenbootfestival vindt dit jaar plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni. Zaterdag 22 juni staat de Bedrijvenrace weer op het programma tijdens het festival. Er zijn hier nog plekken vrij.
“Of je meedoet om de teamspirit te vergroten of om je bedrijf onder de aandacht te brengen tijdens een supergezellig evenement; de Drakenbootraces zijn er voor iedereen”, aldus de organisatie. “Op dit moment staan er al bijna vijftig bedrijven ingeschreven voor de SMN Post Bedrijvenrace, dus het gaat hard! Teams die nog mee willen doen, moeten dus snel zijn.” Zie de website www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl 

Win kaarten voor Drakenbootconcert!

Gedurende de ‘Drakenbootdagen’ is er genoeg te beleven op het festivalterrein. Geniet van een spetterend muziekprogramma op de Lexman Stage en in de grote Plato festivaltent, theatershows geprogrammeerd door Orpheus, kindershows en foodtrucks met lekkere hapjes en maaltijden.

Het Drakenbootfestival betekent een aantal dagen festiviteiten in een gezellige sfeer. Zo is er een groot aanbod aan diverse artiesten die optreden op een van de drie podia. Ronnie Flex & Deuxperience, De Dijk, Maan, Nielson, Waylon, Diggy Dex en Kriss Kross Amsterdam staan vrijdag op het programma tijdens SMN Post Drakenboot in concert. Wil je erbij zijn op vrijdag 21 juni? Geef dan antwoord op de vraag: ‘Hoe laat treedt Waylon op?’ Mail het antwoord naar redactie@stedendriehoek.net en wie weet win jij twee kaarten!

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar