Nieuws

Nieuwste mode op de groene loper

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het is lente! Een mooie aanleiding voor de winkeliers in de Korenstraat om - traditiegetrouw - het halfjaarlijkse modefeestje in hun straat te vieren: Fashion@Korenstraat. Dat doen zij op zaterdag 6 april.

De nieuwe voorjaarscollecties hangen volop in de winkels. Maar wat zijn nu de hippe trends voor het komende seizoen? Diverse deelnemende winkeliers tonen de nieuwste collecties. En zeker niet alleen kleding: ook accessoires als brillen, tassen en sieraden komen aan bod. Het afgelopen jaar hebben een aantal nieuwe fashion-ondernemers zich gevestigd in de Korenstraat, zoals VLVT en Jac Hensen. Ook van deze ondernemers kun je de nieuwste lente- en zomercollectie bewonderen.

Modellen van modellenbureau 4ModElz zullen deze dag over de catwalk paraderen. En die catwalk? Dat is de Korenstraat zelf! Er wordt een groene loper uitgerold van maar liefst 130 meter lang. De shows vinden plaats om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Een enthousiaste speaker vertelt je wat de modellen dragen en bij welke winkel het te koop is, zodat je na afloop weet waar je jouw favoriete items kunt passen en kopen. DJ Jule zorgt de hele dag voor heerlijke muziek. Bij de deelnemende winkels staan lekkere hapjes en drankjes klaar. Get the perfect spring look!

Citytrip
De winkeliers in de Korenstraat en D-reizen pakken uit met een leuke actie tijdens Fashion@Korenstraat. Laat je fotograferen door het promotieteam, post de foto op Facebook en tag @KorenstraatApeldoorn in de foto. Like en deel de pagina van de Korenstraat op Facebook en maak kans op een citytrip naar keuze ter waarde van € 500,-. De winnaar van de actie wordt rond 10 april bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Korenstraat.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar