Nieuws

Mooie prijzen liggen voor de puzzelaars klaar

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - De zomervakantie is nu echt begonnen en dat betekent voor veel mensen dat er een periode aanbreekt met meer vrije tijd. Lekker door de stad slenteren, genieten van een drankje op het terras en winkelen; als deze dingen toch al op je ‘lijstje’ staan voor de komende weken, neem dan eens een kijkje in de binnenstad van Deventer.

Hier vind je niet alleen veel leuke en specialistische winkels, maar tijdens een middagje shoppen kun je ook nog eens mooie prijzen winnen als je mee doet aan de Deventer Puzzelroute. Hoe je mee kunt doen? Dat is heel eenvoudig: ga een middagje de stad in en hangt er bij een winkel een poster op het raam met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’, zoek dan in deze winkel naar de foto die op een A5-display is te vinden. Bij alle deelnemende winkels liggen deelnameformulieren klaar waarop de antwoorden ingevuld kunnen worden. En wel zo gemakkelijk… hierop staat ook een plattegrond met alle deelnemende bedrijven.

Naast een mooie puzzelroute waarbij je bijzondere ondernemingen ontdekt in het centrum van Deventer, zijn er natuurlijk ook mooie prijzen te winnen. Deze zijn: 2x2 kaarten voor Bounz Deventer, 2x2 kaarten voor Filmhuis de Keizer in Deventer, 2x2 kaarten voor De Apenheul in Apeldoorn, 2x2 kaarten voor de Julianatoren in Apeldoorn, 2x2 kaarten voor Museum de Waag in Deventer, 2x2 kaarten voor Dinoland in Zwolle, 2x2 kaarten voor Zwembad de Schaeck in Twello, 3x2 kaarten voor Vue Cinema in Deventer, een sauna-arrangement van Thermen Bussloo, een hotelovernachting bij Chateau de Raay in Baarlo en een meubelcheque van 250 euro van B&G Meubelen.

De antwoorden voor de puzzelroute moeten voor 1 september binnen zijn. App de antwoorden onder vermelding van de NAW-gegevens naar John Herbrink: telefoon 06-50495524, e-mail naar: j.herbrink@stedendriehoek.nl of stuur de antwoorden op naar: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar