Nieuws

Man aangehouden voor overal

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN/LEEUWARDEN - Dinsdag 29 januari is in Leeuwarden een 21-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Koning Lodewijklaan op zaterdag 3 november 2018. De man sprong na de overval achterop een scooter en ging er vandoor. Het onderzoek naar de bestuurder van de scooter gaat door.

Zaterdagmiddag 3 november rond 17.30 uur bedreigde een man de caissière van de supermarkt met een mes. Nadat hij geld had gekregen ging hij er vandoor. Buiten stond een tweede dader met een scooter klaar om te vluchten. 

Direct na de overval is een onderzoek gestart. In het onderzoek kwam de aangehouden man in beeld bij het onderzoeksteam. Tijdens het onderzoek kwam hij ook als verdachte naar voren in een andere zaak in Apeldoorn. Daarin werd juni vorig jaar een pinpas gestolen en waarmee meerdere keren geld werd opgenomen. De 21-jarige man is dinsdag ook aangehouden voor deze zaak. Momenteel zit hij nog vast, zijn rol in zowel de overval als de zaak met de gestolen pinpas wordt onderzocht.

Bestuurder van de scooter gezocht

Het onderzoek naar de overval op de supermarkt in Apeldoorn gaat nog volop door. Het team is op zoek naar de tweede verdachte, de man die de scooter bestuurde. Misschien was je op zaterdag 3 november in de buurt van de supermarkt en heb je twee mannen op een grijze scooter zien rijden en herinner je je hoe de bestuurder eruit zag of weet je wie de bestuurder is. De recherche komt dan graag in contact met je!

Heb je tips? Bel dan met de Apeldoornse politie via 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan gratis 0800-7000.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar