Nieuws

Live muziek en een magische wandeling

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

OLST - Zondag 7 april is er bij de Olsterhof live muziek te beluisteren van Peter van Dijk (zie foto) en is er een Magical Walk preview met Karen Winkel van Lindes Hofje. Het evenement begint om 11.00 uur. De toegang is vrij.

Peter van Dijk brengt een veelzijdig repertoire aan liederen: van (on)bekende smartlappen en levensliederen tot weemoedige Ierse ballades en Franse chansons, maar ook vrolijke liedjes  van Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink en Harrie Bannink. Hij brengt de luisteraars terug naar vervlogen tijden zonder internet en smartphone, een tijd waarin er nog aandacht was voor het persoonlijke aspect. Peter brengt zijn liederen dan ook met een persoonlijke touch en begeleidt zichzelf daarbij op accordeon.

Een wandeling met Karen Winkel van Lindes Hofje is anders, completer en laat je dingen voelen en zien die je eerder niet opvielen. “Dwalend door verschillende landschappen, zul je kennismaken  met de kracht van de natuur onder invloed van de zon en maan: een Magical Walk”, aldus Winkel. Deze Magical Walk, die zij samen met Max Tack organiseert, wordt completer met Tai Chi en aandacht voor eetbare bloemen en planten. “Deze kunnen overal staan, in je eigen achtertuin, in het bos en in de Olsterhof.” Deze dag zal Karen een aantal keren een rondwandeling doen in het park de Olsterhof en in de tuin van de gelijknamige Lifestyle-winkel. Zie ook de website: www.olsterhof.nl 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar