Nieuws

Leesvoer voor even tussendoor

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Liefst 42 schrijvers, verspreid over heel Nederland, hebben een bijdrage geleverd aan de bundel Kort & Prachtig. Het betreft 157 verhalen van 99 woorden, heerlijk leesvoer voor even tussendoor en in het openbaar vervoer.

Via de Facebookgroep Schrijven Magazine: Ultrakorte verhalen hebben de auteurs elkaar leren kennen. “Vanuit deze groep kwam het idee om alle verhalen in boekvorm uit te laten komen. Iedereen kon zich hiervoor aanmelden. Uiteindelijk zijn dat de huidige 42 schrijvers geworden”, vertelt Margo Hulleman uit Apeldoorn. “Iedere schrijver mocht zes verhalen insturen. De redactie boog zich over deze verhalen en besloot dat tenminste één verhaal van iedere schrijver het boek zou halen.”

Tijdens de boekpresentatie in Utrecht zagen de meeste schrijvers elkaar pas voor het eerst in levenden lijve. Margo: “Het is een handzaam boekje geworden dat goed in je tas past. Handig voor de reiziger met trein of bus. Je kunt het makkelijk lezen en hoeft niet echt na te denken waar je ook alweer gebleven was in het verhaal. Het zijn immers maar korte verhalen van 99 woorden!

Het boekje is te bestellen via uitgever Ambilicious en Bol.com. 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar