Nieuws

Kris Kross Amsterdam komt naar het Drakenbootfestival

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - De volgende naam van de line-up voor “Drakenboot in Concert” die we bekend kunnen maken is het populaire DJ-trio Kris Kross Amsterdam! Eerder werden De Dijk, Nielson, Maan, Ronnie Flex & Deuxperience al aangekondigd. In totaal treden zeven bands op, binnenkort kunnen de laatste twee namen onthuld worden.

Het DJ-trio Kriss Kross Amsterdam vond dat er iets miste in de Nederlandse clubs, namelijk muziek waar ze zelf mee opgroeiden. Ze besloten zelf het lekkerste uit 3 decennia in een elektrische mix te gooien. Ze hebben wereldhits als SEX en Whenever op hun naam staan, en met Maan en Bizzy scoorden ze een nummer 1 hit met “Hij is van mij”. Zo gaan ze kris kras door het land en door muziekstijlen, met ongekend groot succes.

Tickets
De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal "Early Bird" tickets beschikbaar voor € 29,50, daarna komen de Regular tickets in de voorverkoop voor € 32,50.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar