Nieuws

Krant ook online steeds zichtbaarder

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

STEDENDRIEHOEK - Met een oplage van ruim 152.000 exemplaren in de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen is Nieuwsblad Stedendriehoek een welbekende huis-aan-huiskrant. Maar wat veel mensen niet weten, is dat de krant ook steeds meer online zichtbaar is. Via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en onze website verspreiden wij nog meer nieuws en vertellen wij over onze uitgeverij.

Ruim 40 jaar geleden verscheen de eerste uitgave van Nieuwsblad Stedendriehoek. Sindsdien verschijnt deze gratis krant iedere week huis aan huis in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen. Elke laatste week van de maand wordt het nieuwsblad extra verspreid in Vaassen, Epe en Emst. Met deze gemeenten erbij verschijnen er bijna 170.000 kranten in één week.

Wil jij weten wat er gebeurt in jouw regio? Kijk op www.stedendriehoek.nl. Hier vind je nog meer informatie dan dat je misschien al op onze Facebook- en Twitterpagina tegenkomt. Denk aan 112-berichten, gemeentenieuws, winacties en sportnieuws. Op onze Instagrampagina worden ook dagelijks nieuwsberichten én leuke afbeeldingen gedeeld. Bijvoorbeeld de cartoon van de week of een foto achter de schermen. Je vindt ons makkelijk: al onze pagina’s heten ‘Nieuwsblad Stedendriehoek’.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar