Nieuws

Kanoën sport voor jong en oud

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Kennismaken met kanoën kan op zaterdag 13 april op de open middag van de Deventer Kano Vereniging. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen proefvaren. “Stap zelf in de kano en vaar een proefrondje in verschillende soorten kano's, onder deskundige begeleiding van onze leden”, aldus Etina van der Sluijs.

“Neem voor de zekerheid droge kleren mee naar onze locatie aan Gashavenstraat 9 in Deventer. De prachtige locatie van onze vereniging met het uitzicht op de IJssel is op zich al de moeite waard om te komen kijken en de koffie staat klaar.” 

Kanoën is de meest veelzijdige watersport: van de natuur genieten als toervaarder, jezelf uitdagen in vlakwatervaren of in een team als kanopoloër. Toervaren op de IJssel, met een groep de Wieden verkennen of een kanotrektocht in Duitsland. Van der Sluijs: “Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een van de cursussen. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en zwemkleding. Kano, peddel en zwemvest worden door DKV verzorgd.” Inschrijven kan op de open dag of direct via het formulier op www.deventerkanovereniging.nl. Men kan ook mailen naar info@deventerkanovereniging.nl of bellen met 06-40291184 voor meer informatie.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar