Stedendriehoek

Julian Jordan geeft dj-set van 24 uur voor 3FM Serious Request

APELDOORN – Na Dennis Weening is het de beurt aan dj Julian Jordan om in actie komen voor 3FM Serious Request. Dat kondigde 3FM-dj Sander Hoogendoorn maandagochtend aan in de ochtendshow op NPO 3FM. De dj uit Apeldoorn draait op woensdag 11 oktober een zo lang mogelijke dj set, live in de 3FM Live Lounge. Hiermee zamelt de dj geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM die dit jaar in zijn hometown Apeldoorn plaatsvindt.

Julian Draait Door
De basis van 3FM Serious Request is muziek. Geen betere en logischere actie voor de beroemde dj Julian Jordan om door middel van zijn muziek geld op te halen om gezinnen weer samen te brengen. De marathon dj-set start om 16.30 uur tijdens 3FM-middagshow van Mark & Rámon. Op NPO 3FM doen de 3FM-dj’s dag en nacht verslag van zijn actie. De set wordt elk uur verlengd, mits er elk uur 60 euro binnenkomt.

Julian Jordan
Julian heeft inmiddels miljoenen streams op Spotify en is pas 22 jaar oud. Hij stond al op Tomorrowland, draait binnenkort op het Amsterdam Dance Event en werkt veel samen met zijn vriend Martin Garrix. De Apeldoorner is enthousiast over zijn actie: “Als ik voorheen wel eens hoorde dat een DJ als Armin van Buuren 8 of 12 uur draaide, verklaarde ik ze een beetje voor gek. En nu ga ik het zelf doen! Dat gaat best een flinke challenge worden, maar ik vind het heel erg tof om mij op zo’n manier in te zetten voor 3FM Serious Request.”

De hele set is live te zien en te horen op 3FM.nl. Door een SMS te sturen met de tekst ‘SR’ naar 4333, steun je de actie met 1 euro per SMS. Doneren kan via 3FM.nl/Julian.