Nieuws

Jubileumfeestje met wandelgidsen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op zondag 28 april is het precies tien jaar geleden dat het Apeldoorns Gidsen Collectief (AGC) werd opgericht. Dat willen de gidsen op die dag samen met alle belangstellenden vieren, middels een bijzonder evenement.

Vanaf vijf markante punten in Apeldoorn start om 14.00 uur een wandeling. Een uur later eindigen alle wandelingen tegelijk bij de Muziektent in het Oranjepark. Daar worden gidsen, wandelaars en belangstellenden feestelijk onthaald met een (niet-alcoholisch) drankje en een hapje.

Deelnemers kunnen kiezen uit vijf beginpunten: de Freule-brug over het Kanaal Noord, parkeerplaats vóór het Potlood; Zwitsal - ingang Noord aan de Vlijtseweg; CODA vóór de museum-ingang; Catharina-paviljoen, hoek Nieuwstraat/Brinklaan; De Naald aan de Zwolseweg.

De wandelingen zijn gratis. Men dient zich wel uiterlijk donderdag 25 april aan te melden via e-mail agcgidsen@gmail.com. Graag het gewenste beginpunt opgeven en het aantal personen. Na afloop kan men zelf teruglopen naar het beginpunt, of wordt men op een verrassende manier teruggebracht (beperkte capaciteit, vol = vol). Zie ook de website www.apeldoornsgidsencollectief.nl.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar