Nieuws

Je voelt je beter als
je er verzorgd uitziet

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Een behandeling, helemaal gericht op jouw huid. Bij Sqin-huidcoaching, de gloednieuwe salon van Marieke Weustink, vind je geen standaard werkwijze voor een behandeling, hier wordt uitgegaan van ‘meten is weten’. Er wordt uitgelegd waarom bepaalde producten worden gebruikt tijdens de behandeling en welke producten je thuis kunt gebruiken zodat zo het beoogde doel wordt behaald.

“Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste en heb jarenlang een salon gehad. Na een carrière in het juweliersvak ben ik nu weer terug in wat ik het liefste doe: mensen bewust maken van hun huid en zorgen voor huidverbetering. Want je voelt je nou eenmaal beter als je er verzorgd uitziet. Het is eigenlijk net als sporten. Je kunt een keer gaan hardlopen, waarbij je heerlijk ontspannen en trots thuis komt, voor echt resultaat moet je vaker trainen. Dit geldt ook voor de huid. Het beste resultaat krijg je dan ook door een kuur te volgen, waarbij na een huidmeting een specifieke behandeling wordt ingezet.” 

Een bootcamp voor de huid
De keus om met het merk Hannah te gaan werken is geen toeval. “Ik heb veel producten uitgeprobeerd, waarbij mijn keus op dit merk viel. Het is ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Daarbij word je bij Hannah volop getraind, volgens de nieuwste ontwikkelingen, voordat je met de producten mag werken.” Tijdens een behandeling wordt er meestal ook gebruik gemaakt van bindweefselmassage. Deze pittige massage zorgt ervoor dat de huid aan het werk wordt gezet: ‘een bootcamp voor de huid’. “De Telegraaf schreef er onlangs al over: botox is uit en bindweefselmassage is de toekomst.”

Ook voor een mooie make-up ben je bij Sqin aan het juiste adres. Na een zoektocht naar de juiste producten is Marieke bij Youngblood uitgekomen, een hoogwaardig merk gebaseerd op mineralen en geschikt voor de meest gevoelige huid. 

Geef een glimlach cadeau en welkomstactie
Als welkomstactie is de prijs van een uitgebreide behandeling 50 euro in plaats van 75 euro. Deze actie duurt tot en met 31 maart. Sqin doet ook mee aan de actie Geef een glimlach cadeau. Zie de website www.geefeenglimlachcadeau.nl hoe je hiervoor aan kunt melden.

En natuurlijk zijn er ook cadeaubonnen, tegen elke waarde, verkrijgbaar bij Sqin. “Met Valentijnsdag op komst kun je zo iedereen een mooi cadeau geven.” www.sqin-huidcoaching.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar