Nieuws

International Bizot bij jeugdkeepersdag

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - De achttiende editie van de Apeldoornse Keepersdag wordt woensdag 1 mei gehouden op het voetbalcomplex van WSV aan De Voorwaarts. Dit jaarlijks terugkerende evenement is uitgegroeid tot een jeugdkeepersdag die een breder bereik heeft dan alleen Apeldoorn en waar veel keepers en trainers elk jaar weer naar uitkijken en met heel veel plezier naar toe komen.

De deelnemers beleven een mooie dag waar leermomenten en plezier voorop staan. Voor het inschrijfgeld krijgen ze eten en drinken en aan het einde van de dag tevens een herinnerings-T-shirt en een waardebon van hoofdsponsor PEAK. De trainers hebben de gehele dag een groepje van maximaal acht keepers onder hun hoede, zodat ze deze alle aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Tijdens het middagprogramma is er elk jaar een keeper uit het betaalde voetbal aanwezig om advies te geven aan de deelnemende keepers en als afsluiting van de dag een demonstratietraining te verzorgen. Enkele namen van gastkeepers die in voorgaande edities reeds aanwezig waren: Henk Timmer, Stanley Menzo, Ronald Waterreus, Robbin Ruiter en Robert Zwinkels. De speciale gast is dit keer Marco Bizot (zie foto) van AZ en het Nederlands Elftal. Ook Maarten Arts, voormalig keeper van FC Utrecht en werkzaam geweest als keeperstrainer van de nationale elftallen van Saoedi-Arabië en Egypte - en momenteel actief als keeperstrainer bij Roal Union (België) - is deze dag aanwezig. Hij geeft als afsluiting van deze dag een demo-training samen met Marco Bizot.

De inschrijfkosten bedragen €17,50 (JO10 tot en met JO19, de hele dag) of €12,50 (JO08 en JO09, alleen middagprogramma). Meer informatie en inschrijven tot uiterlijk woensdag 17 april via de website www.apeldoornsekeepersdag.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar