Nieuws

(Inter)nationale deejays en bn-ers

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op zaterdag 25 mei vindt in Schouwburg Orpheus Het Stadsfeest plaats; het 25+ feest van het jaar. Verdeeld over twee zalen draaien (inter)nationale topdeejays en bekende Nederlanders Ibiza House en Dance Classics & Hits.

‘Waar kun je als 25-plusser nog leuk uitgaan?’ is helaas een veelgehoorde vraag in deze regio. Omdat er nauwelijks aansprekende 25+ events zijn besloot de organisatie enkele jaren geleden Het Stadsfeest te organiseren. Na twee uitverkochte edities in De Boschvijver vindt het populaire evenement nu plaats in Orpheus. Vanaf 21.00 uur worden de bezoekers getrakteerd op een exclusief knalfeest in maar liefst twee verschillende zalen. De foyer wordt hierbij ingericht tot een stijlvolle chill-out ruimte. 

Bekende Nederlanders
“In de Dance Classics & Hits Zaal kun je muzikaal gezien alles verwachten. Zolang het dansbaar is en bekend. Van discohits tot jaren ’90 dance. Uiteraard zullen de deejays hedendaagse hits niet vergeten. Om dit in goede banen te leiden komen niemand minder dan Jeroen Nieuwenhuize (bekend van de Top 40 op Radio 538) en Jeroen Post (TMF) draaien. Deze twee bekende Nederlanders weten als geen ander een goed feest te bouwen”, vertelt de organisatie. 

De Britse DJ Paul Hutchinson komt speciaal vanuit Ibiza naar Nederland gevlogen voor zijn Apeldoornse debuut. Paul woont de ene helft van het jaar in Essex en overige zes maanden op Ibiza. Hij is de man achter de goedbezochte Mi Casa Es Tu Casa feesten. Uiteraard mag ook een Apeldoornse artiest in deze zaal niet ontbreken. DJ Marco zal, net als de twee voorgaande edities, de boel weer flink op zijn kop zetten. 

Apeldoornse Held
“In de Ibiza House Zaal waan je jezelf op het grootste partyeiland van de wereld. Het muzikale tempo zal steeds verder worden opgevoerd tot het een absoluut kookpunt bereikt. Daar hoort natuurlijke onze eigen Apeldoornse held DJ Yves Eaux bij. Met maar liefst meer dan 300 uitgebrachte platen wordt hij internationaal gewaardeerd en draait hij met regelmaat in binnen- en buitenland. Niet voor niets heeft de iconische club Café Del Mar Ibiza hem als enige Nederlandse artiest ingelijfd.”

Yves Eaux bevindt zich in goed gezelschap, want de Rotterdamse DJ Lucien Foort komt naar Het Stadsfeest. “Lucien is een zwaargewicht en staat bekend om zijn legendarische optredens.” De avond zal worden geopend door de Arnhemse Jeremy Juno, bekend van Flow en het Free Your Mind Festival. “Ook in de Ibiza House Zaal staat een bekende radioman. Jochem Hamerling is de DJ van The Boom Room op SLAM en uit Kiev komt de nummer 1 DJ/producer Larsun Hesh speciaal naar Apeldoorn om Het Stadsfeest af te sluiten.”

Het Stadsfeest op zaterdag 25 mei in Schouwburg Orpheus duurt van 21.00 uur tot 03.00 uur. De dresscode is feestelijk. Kaarten kosten 25 euro en zijn te bestellen via www.HetStadsfeest.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar