Nieuws

Informatieavond allergiecentrum
op nieuwe locatie

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Allergiecentrum Schmitz is per 1 februari verhuisd van Apeldoorn naar Deventer. De praktijk van therapeut Liesbeth Schmitz is nu gevestigd in kantorenpark IJsselwinde, Keulenstraat 8. “We zitten op de derde verdieping; u kunt plaatsnemen in de wachtkamer boven.” De praktijk behandelt snel en effectief uw allergieën, hooikoorts, eczeem of psoriasis. En het wordt vergoed door uw aanvullende verzekering!

“Heeft u last van allergieën, hooikoorts, eczeem, psoriasis, voedselallergie, koemelkallergie of een andere overgevoeligheid? ​Wilt u weten waar uw lichaam overbelast is? Of wilt u gewoon helemaal en voor altijd van uw klachten af? Moeilijk? Nee hoor. Doe onze allergiemeting en u zult overtuigd raken”, zeggen Liesbeth Schmitz en Kitty Veldhuis. 

“Wij hebben vele testen uitgevoerd en er alle vertrouwen in dat wij accurate resultaten leveren. Hoofdpijn, opgeblazen gevoel of buikkrampen? Dit zijn slechts enkele symptomen van allergieën en intoleranties. Wij bieden u alles dat u nodig heeft voor het verbeteren van uw gezondheid en levensstijl. Intoleranties worden steeds groter. Start vandaag met uw resultaten! Behalve allergieën bestrijden wij ook de micro-organismen. Dus eventuele virussen, ontstekingen, parasieten en schimmels worden ook opgeruimd. Ontstekingen, hielspoor, slijmbeurs-blaasontstekingen kunnen wij snel en effectief behandelen. Dus waarom nog langer blijven lopen met uw klachten als u er helemaal, en voor altijd, van af kunt komen?”

Praktijk Schmitz werkt met een modern meetsysteem, waarbij via de vingers en tenen gemeten wordt door middel van een simpele meetpen: pijnvrij en geschikt voor alle leeftijden. De metingen zijn inzichtelijk door middel van grafieken. Meten = weten.

“Wat betekent dat voor u? In slechts een uurtje tijd hebben wij uw klachten in beeld en kunnen daarna direct met de behandeling beginnen. Veel van onze klanten zijn na vier à vijf behandelingen  klachtenvrij, de overigen hebben beduidend minder last van hun klachten.

Overigens behandelen wij ook andere problemen, zoals hoofdpijn, buikpijn, chronische vermoeidheidsklachten of hormonale klachten.” 

Praktijk Schmitz is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG; de behandeling wordt dus vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Neem voor een vrijblijvend persoonlijk advies contact op met telefoon 06-21236361 of e-mail info@praktijkschmitz.nl of kom langs op de gratis informatieavond, voor een persoonlijke intake, op woensdag 6 maart vanaf 18.00 uur op de nieuwe locatie. Opgave vooraf.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar