Nieuws

‘Iedereen met plezier aan het werk’

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Met meer dan 27 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke vacature bij jou past. “Wij bemiddelen in logistieke, administratieve en industriële banen op (overwegend) mbo-niveau. Wij kennen de branche op ons duimpje en weten daardoor precies welke persoon bij welke vacature past. We zorgen hiermee voor een langdurige match”, vertelt Gertjan den Ouden, Vestigingsmanager aan de Paslaan 17 te Apeldoorn. “Een perfecte locatie, hier in dit hoekpand naast het centrum van Apeldoorn.”

Inmiddels heeft UBN Uitzendbureau, naast een aantal inhouse-vestigingen in diverse segmenten, succesvolle vestigingen in Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Schiphol-Rijk en Groningen. Deze week heeft de groei verder vorm gekregen met de uitbreiding in Apeldoorn. “De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegde waarde voor haar relaties en uitzendkrachten”, aldus Gertjan. Hij werkte hiervoor vier jaar lang voor het Amsterdamse UBN-filiaal, zijn collega en Senior consultant Pascal Brink drie jaar voor de UBN-vestiging in Utrecht.

“Iedere uitzendkracht heeft meer kwaliteiten dan op zijn cv beschreven staan. UBN Uitzendbureau wil graag weten wat jou drijft en daarom nodigen wij je altijd uit voor een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen. Stel je hierbij geen strak sollicitatiegesprek voor, maar een informeel praatje. Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste match tussen sollicitant en bedrijf. We bezoeken de opdrachtgevende bedrijven ook altijd zelf, om ons te vergewissen van de heersende bedrijfscultuur, waarmee we de kans op een geslaagde match verder vergroten. We kijken welk bedrijf bij jouw persoonlijkheid en wensen past voor een succesvolle plaatsing. Meld je vandaag nog aan en start met solliciteren.”

UBN Uitzendbureau heeft als belangrijkste doel dat iedereen met plezier aan het werk gaat. Alle dienstverlening is daarop gericht. “Als je wilt, begeleiden we je in aanloop naar jouw sollicitatiegesprek. Zo ga je goed voorbereid op pad. Beloften maken we bovendien altijd waar. Als we zeggen dat we je bellen, dan doen we dat ook en de lampen op kantoor gaan niet uit voordat jij geholpen bent”, licht de Vestigingsmanager het persoonlijke DNA van UBN toe. “Wij vinden het belangrijk om een goed perspectief te creëren voor alle uitzendkrachten. Daarom stelt UBN Uitzendbureau een scholingsbudget beschikbaar om de werknemers vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Hard werken en een goede inzet worden beloond.” Wat dat betreft zegt de slogan aan de wand in het kantoor voldoende: UBN ‘Maakt werkend Nederland blij’.

Voor meer informatie: telefoon 055-3032258, e-mail apeldoorn@ubnuitzendbureau.com en website www.ubnuitzendbureau.com 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar