Nieuws

Iedere Bob Tivt gratis

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Vrijdag 8 maart vindt alweer de vierde editie van TIV plaats. Eetcafé Bob (hoek Caterplein) is gastlocatie van het succesvolle Apeldoornse feest.

TIV staat garant voor een avond dansen en ontmoeten, onder het genot van kwaliteitsdrankjes en hapjes. De entreeprijs bedraagt €5,-. De avond start om 19.00 uur met een gratis welkomstdrankje. Vanaf 21.00 uur trapt DJ Rob de Jong af met een waanzinnige set.

De organisatie van TIV kijkt met veel enthousiasme op de eerste drie TIV-edities terug. Voorzitter Renée Krijgsman: “We hebben al drie uitverkochte edities achter de rug. Zo gaaf dat Apeldoorn TIV omarmt! Wij hadden erg veel behoefte aan een uniek feest. Apeldoorn ook, blijkt wel, gezien de enorme animo. Onze Facebookpagina is in een paar maanden uitgegroeid naar bijna 800 vrienden. Hoe TIV is dat!?”

De organisatie van TIV is in handen van vrienden Renée Krijgsman, Marie-Claire Paulissen, Robin van der Spek, Niels Verhoek en Kim Steenbergen. “Elke tweede vrijdag van de maand organiseren wij TIV op een andere locatie. Zo kom je als bezoeker op plekken waar je nog nooit geweest bent, zoals bij Stoom (op het Zwitsalterrein) of dans je ineens op de vloer van het voormalige station.”

“Heet jij Bob? Dan heb je mazzel! Alle Bob’s mogen vrijdag gratis Tivven bij Eetcafé Bob. Meld je via de Facebookpagina van Tisvrijdag voor een ticket. Tickets à €5,- zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar